T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KASTAMONU / ÇATALZEYTİN - Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Bu yıl 55.'si düzenlenen 2204-A TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Samsun Bölge Finaline “SELİN ARDINDAN” isimli proje ile katılım hakkı kazandık.

Bu yıl 55.'si düzenlenen 2204-A TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Samsun Bölge Finaline Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz Çok Programlı Anadolu Lisesinde İngilizce Öğretmenimiz Nadide Özge OZANOĞLU’nun rehberliğinde öğrencilerimiz Esra ÇETİN, Ekin Zeren KARACAN ve Esmanur ŞENTÜRK’ün hazırladığı “SELİN ARDINDAN: BATI KARADENİZ SEL FELAKETİ ARDINDAN ÇATALZEYTİN İLÇESİNDEKİ ÇEVRE KORUMA FARKINDALIK ÇALIŞMALARI” isimli proje ile katılım hakkı kazandık.

1 öğretmen ve 3 öğrencimiz yapacakları sunumlarla 4-7  Mart tarihlerinde Samsun bölge finalinde Türkiye finaline gidecek projeler belirlenecektir. TÜBİTAK tarafından Mayıs ayı sonunda da Türkiye Finali yapılacaktır.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Enis KIRIŞTI; "2204-A TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Samsun Bölge Finaline katılmaya hak kazanan, bu başarıda emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, final yarışmasında da başarılar diliyorum." dedi.

23-02-202423-02-202423-02-2024

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 15:24 - Görüntülenme: 55