T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KASTAMONU / ÇATALZEYTİN - Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz Çok Programlı Anadolu Lisesi

ÖĞLEN ARASI VELİ ÇIKIŞ İZİN DİLEKÇESİ

ŞEHİT ENGİN AÇIKGÖZ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

ÖĞLEN ARASI ÖĞRENCİ ÇIKIŞI İÇİNVELİ İZİN DİLEKÇESİ

Okul güvenliği kapsamında yapılan çalışmalar gereği 08.01.2024 Pazartesi gününden itibaren öğlenarası çıkış izni sadece aşağıdaki kuralları sağlayan ve veli izni olan öğrencilere verilecektir.

1)  60 dakikalık öğlen arasında eve yürüme mesafesinde olan okul yakınında ikametgahı olanöğrencilere izin verilecektir. Bunun için veli izin dilekçesiyle birlikte e-devletten alınan ikametgâhbelgesiidareyeteslimedilecektir.

2)  Pansiyonda kalan öğrencilerimiz nöbetçi belletmen öğretmenimiz ile pansiyona geçiş yapacaklardır.Bunedenleyatılı öğrencilere izin verilmeyecektir. Evi uzakta olan öğrencilere veli izin dilekçesi olmadanizinverilmeyecektir.

3)  Öğlen arasında dışarı çıkışına onay verilen öğrencilerin sorumluluğu öğrenci velisine aitolacaktır.Öğlenarasındadışarıdayaşanabilecekherhangibirolaydanokulidaresisorumlututulamayacaktır.

Gülcihan ÖNDER

OkulMüdür V.